2 May 2013

Happy Belated Labour Day



Motip aku buh gambar nasik lemak dalam entry ni ?? Sajer nak show off ni brekfes aku ngan anak-anak semalam. Semalam kan cuti, bile cuti maknanye aku boleh masak yang meriah sikit la walaupun Mr.Lee takde kat umah. Sempoi je nasik lemak aku nih, sambal udang petai ngan ayam goreng berempah jer. Kacang takde, timun takde, telo rebus pun takde..

Aku nak ucapkan selamat cuti hari pekerja walaupun dah lewat sehari untuk semua kengkawan tak kira la apa jua kerjaya korang.. Kompom ramai yang sambung cuti arini ngan esok sebab balik kampung untuk mengundi kan sebab aku sampai opis kul 9.30 tadi parking banyak kosong...





Itu jer untuk ari ni sebab malas nak continue cerita pasal Sabah, hihihih.. bye !!


27 Juta Kengkawan Dah Komen:

wawa syaida said...

alahai....sedapnye sambal udang petai tuuuu :)

Zura Lee said...

Wawa : incik hubby tkde kat umah sakan le akak buh petai banyak2 dlm sambal tuh.. hihihih

~SaTo OrEo~ said...

sedappppnyaaaaaaa... :D

Zura Lee said...

Sato : yumm yummm !!!

y@N@^y@Ni said...

Sedapnya...lapar tengok gambo. hulur sikit boleh? hehe

rubi ah said...

lapor pulokkk tgok sikmok nih...yakk!!

Mizz Aiza said...

wah.. sedapnya nasi lemak tu.. siap dengan ayam goreng berempah lagi..

alialisa said...

the petai ...sangat tempting ok!!

Zura Lee said...

Yana-yani , rubi, Mizz Aiza & Kolin : sedap sgt, pas makan zura sambung tdo...

wawa syaida said...

ceh sambung tido....ini tidak adil dan menimbulkan kejelesan bagi kami yang sedang bekerja di opis hihihihi

Zura Lee said...

Wawa : itu cerita semlm la wawa....skrg ni akak pun tgh keje jugak... hihihhih

whitecappuccino said...

sambal udang petai tu menggoda jiwa raga la zura

Suria Lekatlekitgurl said...

amboi sedapnya.. nak2 lagi org yg tgk belum makan apa2.. kekekee

Zura Lee said...

whitecappuccino & Suria : pasni blh masak sendiri buh petai byk2.. sgt heaven !!

Sura Mohd said...

mak oi..sedapnya nasi lemak kat sini..:)terliur pulak kat sambal tumis udang + petai tu..dh lama x masak..huhuhu..

Zura Lee said...

Sila la masak yerk Kak Sura pastu poskan ke rumah Zura...hihihhih...

Mizz Aiza said...

aiza singgah petang di sini.. :D

tenku butang said...

waaaaaaaaaa.. sedapnyaaa.. teman baru jea buat nasi lemak hari khamis baru ni.. heee.. bentuk nasik kita serupa lah.. hik3..

NinaAz said...

Tudiaaaaaa.pandai u masak hokkey!

Mizz Aiza said...

aiza singgah malam sabtu.. selamat berhujung minggu.. :D

Mizz Aiza said...

aiza singgah pagi isnin.. semoga zura ceria selalu.. :)

awien ariff said...

Sedap giler sambal petai tu mek..i lile

NinaAz said...

Zura. Apa kata mu tulis resepi. Buleh aku try buat. Haha. Suka hati jeee beraku mu ni. Akak yea?

Mizz Aiza said...

petang2 ni tiba2 rasa lapar pula tengok nasi lemak tu.. hehe.. aiza singgah petang di sini.. zura buat la chatbox, senang nak tinggal jejak..

Mizz Aiza said...

aiza singgah jumaat.. :D

Mizz Aiza said...

aiza singgah sini zura.. thanks sebab zura sudi berkunjung di blog aiza.. :D

HajahFizah said...

ala nape dah x update cite sabah...mcm tergantung ni...hehe....anyway thanx kerana share pengalaman...boleh dijadikN Panduan tuk cuti2 sabah saya 4 jun nih....in shaa Allah...hrp sambung eh cite sabah...

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :