2 Oct 2013

Jom Makan Cikedis !

Setiap orang ada cikedis / jajan / kudapan feberet kan.. Aku suka betol makan cikedis Cachos pastu cicah pulak ngan Jalapeno Cheese. Bertambah-tambah nikmat cheese tuh.. Jalapeno Cheese powder tu berlambak orang jual, bancuh ngan air suam dah boleh buah pencicah. Cheese tu cheese yang sama digunakan pada KFC Cheesy Wedges tuh...



Sedapnye lahai... hilang stress keje sekejap..




16 Juta Kengkawan Dah Komen:

Rizal Slaughterheart said...

lapar pulak bila tgk entry nih... kena cari goreng pisang nih... hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sedap mengudap di petang hari..

mysha said...

hemo-Hemo... siap cicah berbagai.. hek hek hek.. sekali sekala layan jajan best gak

Jari Manis said...

makan sambil minum tea O panas...wahhh...sedap tu :-)

alialisa said...

wah menarik eh!

SecretOfShaila said...

wahhh...mcm sedp saje tgk..^^

Zilla said...

hi zura

nampak menyelerakan sungguh cekedis tu ;-)

tgk ur pic, err macam kenal..geng amnet dulu2 kan??

lieyalatif said...

uihh sedap nie...kalo mkn kat chilis ke mmg wajib order starter gini..sedap jek krap krup....sos die yg buat sedap tu....cecah tamak2 kahkahkah....

lieya tgk pic ni terus teringat sos jalapeno tu...dulu mmg wajib ade..ni dah lame tak restock...sedap cecah nugget ke sosej kan....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, heee. sedapnya sos jalapeno tu. fav sheila. akak beli serbu dia kat mana? murah tak? nak beli gak.. heeeeeeeeeeeeee :)

tenku butang said...

kat mana nak cari jalapino cheese tu? heee.. betul ke teman sebut ni .. hahahaha

Time Traveller said...

Sedap sesangat ni.. biasa kat rumah beli doritos crisp.. tabur cheese dan mayonis kat doritos.. bakar dalam oven smpai cheese cair :D

Sura Mohd said...

waa..makan tak ajak...kaksura pun suka..tp tak pernah la pulak cicah ngan benda alah tu..:)

Suria Lekatlekitgurl said...

sedar2 terlampau banyak cheese kita pun mengembang je kan?? kekekekekke. saya bab cikedis ni kurang la sikit maybe jenis tak berapa minat mengunyah kalau tak lapar :D

Uncle Lee said...

Hi Zura Lee, I love your name....nama saya pun 'Lee'. I guess no relation.
I suka your these munchies, best bila tengok TV. And ada iced coffee ke very cold Cococola.
But da tentu satu plate not enough, ha ha...
Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Fuh terliar dh ceq tgk.. =D

wawa syaida said...

sedap! tak sedar pun bila dah habis kan ;)

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :