9 Apr 2014

Hadiah Telekung Berwarna


Hari Isnin (7 April 2014), receptionist intercom bagitau ada parcel untuk aku sampai, ingat barang yang aku beli online sampai tapi bukan. Tetiba nerves pulak tengok pengirimnya alamat Rawang. Baru aku teringat Kirana ada kirimkan hadiah untuk aku, sempena ape ntah, sesaje gedik nak bagi hadiah katanya..


Tak sangka betol dapat hadiah telekung berwarna... Balik umah trus posing seround dua pastu wasap gambar kat kirana.. Hahahaa !!



Rupa-rupanya, Kirana beli barang tu daripada kawan kitorang jugak, nama Jie. Aku tak tau Kirana beli daripada Jie.. Jie pulak tak tau Kirana nak hadiahkan barang tu kat aku.. Wahahaahaha !!


Ni perbualan wasap antara Jie ngan Kirana



Beberapa minit lepas tuh Jie buat-buat tanya kat wasap group. Kitorang ada wasap group bernama tett tett tett (rahsia la konon, hak tuih !!)



 Bila Jie wasap gitu barulah aku teringat jie ni supplier telekung berwarna, trus wasap Jie nak korek cerita..



Ni pulak conversation antara aku ngan Kirana..



Tima kasey banyak Kirana belikan aku telekung yang cantik nih. Akan ku ingat ko dalam setiap doaku, hamboi !!! Hahahaha... Surprise ni memang special sebab berlaku perkara lucu selepas tu kan... 

Untuk pengetahuan korang, aku start kamceng dengan Kirana dan Jie sejak tahun 2007, bermula daripada berbalas posting kat forum gosip artis Amnet (dasar kaki bergosip, trus melekat sampai sekarang). Dengan Kirana baru je jumpa dua, tiga kali.. Ngan Jie tak pernah jumpa langsung sampai hari ni.. kekal misteri gitu.. Hahahahaah !! Boleh tengok macam-macam warna lain kat online shop Jie kat SINI



10 Juta Kengkawan Dah Komen:

~SaTo OrEo~ said...

bestnyaaa.. murah rezeki alhamdulillah... cantik telekung tu beropol-ropol.. :D

cheesedan kejubakar said...

x pernah ada telekung berwarna.. nak juga ada minat kaler hijau mcm ema maembong pakai dlm projk memikat suami.. so sweet..

Nurul said...

Alhamdulillah, rezeki dapat telekung... ^__^
Bln lepas nrl ada beli telekung warna camni... warna hijau... tapi xde ropol2 kat bawah tu...

Sura Mohd said...

rezeki orang bagi..alhamdulillah...cantik ropol2 tu..

Suria Lekatlekitgurl said...

wah best tu.. hadiah yang membawa manafaat pada yang memberi & menerima..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Amboi berseri2 aih zura.. cantik.. color telekung kita sama la.. =D

yana yani said...

cantik warna dia zura! seronok ler tu =)

lieyalatif said...

eh same ngan lieya punye telekung....lycra kaler purple2 maroon gituu heheehehehe....

alhamdulillah murah rezeki kawan ko tu beb..tiap kali ko guna byk pahala die dpt....sejuk hati dpt kawan mcm tu beb....

naik seri ko pakai telekung ni...serius!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak zura, lawanya telekung! tengah nak cari sepasang untuk hadiahkan dekat adik bongsu sheila.. minggu ni birthday dia ~~~

Cho Zila said...

amboi dah ramai yang beli dan pakai telekung warna warni yerk... syiokler zurakan... dapat hadiah... moga dipergunakan dgn manfaat....

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :