2 Apr 2014

Wordless Wednesday - Rezeki di Hari Rabu



Baru kejap tadi HR manager datang distribute power bank pada semua staff... Alhamdulillah..tak yah la aku beli power bank sendiri... asek tertangguh je nak beli, last-last dapat free jerk....

P/S : nanti aku jenjalan blog korang ya..minggu ni cam banyak bebenor keje.... Sayang korang semua !!



17 Juta Kengkawan Dah Komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak zura, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya. sheila sampai skrg tak beli powerbank lagi... ohhhh

misz sheyla said...

hikmah tertangguh la tu..dpt free..hekhek

Sura Mohd said...

untungnya..baiknya boss..akak pun dapat free jugak..bos bagi..hehe..

yana yani said...

benda ni buat apa ye, ketinggalan sungguh saya =)

cheesedan kejubakar said...

bertuah sungguh badan... ngeeee

Cho Zila said...

akakpun nak beli nak beli tak terbeli2 gak lagi..
harap der gak ler cam gini der orang nak bagi...

Aku Penghibur said...

alhamdulilah rezeki ^_^

nik ros said...

untungla.bila la kami nak dapat power bank free.asyik dpt voucher kfc free jea.haha

alialisa said...

ini berapa mah wei..
untung yer bos duk bagi weiii

Nurul said...

Salam kenal...
Waa, bestnya dapat free... ^__^

SecretOfShaila said...

Tshniah..bestnya...(^_^)

::EIDA:: said...

walawehhhhh..dapat pb freee.. bestnye! hehe

anna alaui said...

hai kak..lama x singgah sini..

Suria Lekatlekitgurl said...

tu namanya rezeki, alhamdulillah

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. bestnya dapat powerbank free.. rezeki jangan ditolak.. :D

Umi Nazrah said...

salam singgah. ada jual tak powerbank ni? macam menarik ja. saya suka yg saiz kecik2. yg ada sekarang ni besaq sangat :(

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

wahhhhh besttttnya dapat power bank free lagi tue.. rezeki2..=D

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :