19 Jun 2013

1st Wordless Wednesday

First time aku buat wordless wednesday.. hihihhih... Jom layan gambar budak tido berdiri lepas penat main air kat kolam Precint 9, Putrajaya...




Have a lovely Wednesday ok.. babai....

13 Juta Kengkawan Dah Komen:

Sura Mohd said...

Hahahaha..elok pulak x jatuh..penat sangat tu..:)

Mizz Aiza said...

kusyuk betul tidur.. sampai dah tak sedar zura snap gambar dia.. penat sangat la tu lepas berendam.. hihi..

Zura Lee said...

Kak Sura & Aiza : ibu amikkan gambar dulu baru baringkan dia elok2 kat seat tuh..ibu dia kan jenis gile amik gmbr..hihihhi...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Hehehe..cian dia.. letih sangat la tue.. ;p

Zura Lee said...

Mrs Secretary : ha'ah, dh betul2 letih la tuh tdo pn berdiri jerk..

alialisa said...

hahhahahha...he is sooo cute!!

::EIDA:: said...

heyyy itu macam tido pun boleh kee? hehhehhee

~SaTo OrEo~ said...

hehehe comelll jek... budak kecik mmg camtu kan.. kalo dah ngantok sangat, tido jek cemana gaya pon.. anak aku slalu tido time tgh makan, boley? hahaha..

Hi-Tea @ Sunway Putra Hotel: Celebrating Birthday + Father's Day (^_^)

Suria Lekatlekitgurl said...

budak senang bawak jenjalan memang boleh tido dalam pelbagai aksi.. kekekeke

NinaAz said...

eh..eh... tido sambil berdiri punn bollleeeeehhh~ hehee

Zura Lee said...

Kolin Alialisa, Eida, Sato, Suria & Nina :

sila kagom ngn kebolehan anak zura ni.. hahahaahah !!

wawa syaida said...

hihi...ni mesti kes dah penat sesangat ni kan :)

nik ros said...

hehehe... hebat la. tido sambil berdiri. tak ramai yg mampu tido gini..hehe

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :