27 Jun 2013

Red Velvet Cuppies Percuma

Ari Selasa aku kluar opis awal, kebetulan sekarang takde keje urgent, so boleh la kluar awal. Tapi tak boleh buat selalu, kang customer bising kat kompeni aku pulak.. Pepandai la nak hidup kan.. Pukul 3.30 petang aku cakap kat budak opis ni aku nak gi JPM, diorang ingat aku nak gi configure server kat sana kot, padahal aku nak gi jumpa kawan aku, Sally...


Sally ni aku kenal melalui satu forum, pastu sambung beramas mesra di FB, tetiba jadik kamceng, mungkin sebab masing-masing otak tak berapa nak ok sangat kot.. Hihihihih... Dapat mesej daripada dia, bagitau nak bagi kek kat aku. Minggu lepas dia dapat tempahan red velvet cupcakes, dia buat banyak, so balance yang ada dia nak bagi aku sikit. Aku langsung tak bajet dia akan bagi sekotak besar cupcakes 12 ketul, ingatkan seketul dua jerk.. Huwaaaaaa, gile terharu, dah la free !!!!




Balik umah cepat-cepat wat sesi photography ngan kek ni. Aku makan kek sambil menangis sebab ni first time makan red velvet, gile jakun ok orang lain dah berkurun dah makan. Sedap rupanye red velvet cake ni yerk, dah la topping best, campuran creamcheese, fresh cream ngan lemon. Memang terbaik la... Sally memang selalu dapat tempahan kek dan kuih. Sesapa nak tempah kek  ngan dia, boleh call nombor ni 012-2110329.  Dia ada wat delivery sekitar Putrajaya. Boleh tengok blog dia kat SINI dan fb dia Sally Rashid



Terima kasih Kak Sally.. Aku doakan rezeki ko bertambah murah dan dapat banyak tempahan kek berganda-ganda pasni.. Sayang ko !!....



14 Juta Kengkawan Dah Komen:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wah rezeki tue.. mmg nampk sedap la... terliur tengok! hehehe ;p

Zura Lee said...

Mrs.Secretary : memang sedap, tambah pulak zura simpan dalam peti....

Sally Rashid said...

amboi Zura...
cantiknya gambar kek aku...
terharu..huhuhu

Zura Lee said...

Sally : aku lagi terharu sebab ko bagi sedozen cuppies yang sgt sedap... huwaaaaaaaaaa !!!

lieyalatif said...

wahhh baiknye sally ....murah rezeki die .....

cantik n cute red velvet yg sally buat...kemas...terliur tgk hah....

Mizz Aiza said...

untungnya ada kawan baik pandai buat kek.. nampak sedap la kek tu zura.. banyaknya dapat, tak habis makan tu bagi la aiza sikit.. hihi..

Ibu Siti said...

waahhh...kemain lagi...sedozen dapat kek...

Firdawati Rashidi said...

comelnya cup cake red velvet dia ..harga berapa ?

alialisa said...

nice kek!!

Suria Lekatlekitgurl said...

tengok gambar kek tu pun rasa nak nangis jugak sebab x pernah pun rasa lagi.. hahahaha

wawa syaida said...

sedap kan red velvet...dah pernah makan sekali...memang sedaapppp...

❤Kamsiah❤ said...

cantiknya...terbayang2 kesedapannya

nik ros said...

bestnyer.dah la dapat free.byk la tu dapat. untung la..hehe

tenku butang said...

pergh.. kek nya menyelerakan.. untung ko jah.. hahahaha.. rezeki tu.. nak sikitttt.. (dh abes masuk perut baru mintak yea.. hik3 )

Post a Comment

Apa yang korang Fikirkan :